fbpx

Concept

Rupt de realitatea cotidiana si de stresul urban, la 27 de km de orasul Focsani, in mijlocul podgoriei de pe Dealul Sarbilor, Domeniile Panciu Winery & Resort este destinatia ideala pentru un sejur de relaxare, incursiuni in lumea vinului, sesiuni de team-building, degustari ori petreceri corporate. Aici vei descoperi tinuturile magice ale Vrancei, cazare in conditii de lux, o priveliste fara egal, teren de tenis, trasee de ciclism prin vie... si vei face cunostinta cu turismul viniviticol, in timp ce vei degusta cel mai bun vin al regiunii: VINUL DOMENIILE PANCIU.

Design

Neomodernismul predomina in toate detaliile Resort-ului. Fiind un spatiu deschis si intins pe mai multe hectare, arhitectii nostri au cautat o abordare inclusiva atunci cand au proiectat resort-ul.

Cladirile au un regim de inaltime joasa, astfel incat sa se imbine perfect cu peisajul, culorile si finisajele fiind alese cu atentie pentru a transmite confort si eleganta.

Curtea interioara cu piscina iluminata, cat si imprejurimile resort-ului au fost gandite astfel incat sa existe o armonie cu viile care ne inconjoara. Vei regasi separeuri exterioare descoperite, unde te poti bucura de vinurile pe care le vei (re)descoperi la noi, alaturi de preparate delicioase, gandite cu atentie pentru a acompania vinurile Panciu.

Istorie

Din 2009, Domeniile Panciu sunt inima si sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 hectare de vita de vie situate in aceasta zona a Vrancei.

Am pornit la drum cu o misiune care de-a lungul anilor a stat la baza activitatilor si deciziilor luate, si anume sa facem un produs natural, de calitate si 100% romanesc prin valorificarea continua a potentialului podgoriei Panciu.

Winery & Resort

Astfel, munca grea si dedicata a echipei s-a fructificat in acesti ani prin prezenta pe piata a unui portofoliu ce cuprinde vinuri linistite albe, roze si rosii, frizzante si spumante, toate incadrate in 3 game: Domeniile Panciu (Podgorie Domneasca), Panciu Riserva si Casa Panciu.

Din 2019 am deschis Panciu Resort, un proiect de suflet ce aduce laolalta tot ce e mai frumos in viata: vinul, linistea, natura si voia buna.

Domeniile Panciu Winery & Resort - O destinatie regala cu peisaje pitoresti, liniste si siguranta, ingrediente care creeaza o armonie perfecta pentru a degusta un vin bun, creat din pasiune si cu autenticitate in Tinutul Vrancei.

Ce mai astepti?

Lasa-te purtat in lumea vinului si vei trai o experienta unica, de neuitat! Descopera vinurile de la Domeniile Panciu si bucura-te de viata in mijlocul naturii!

Wine & Dine

Restaurantul nostru à la carte urmareste indeaproape conceptul “Farm to Table”, avand in spate o echipa de oameni cu experienta in domeniul ospitalitatii.

Natura

Zeci de hecatare de vie si livada te inconjoare oriunde ai intoarce privirea. Fii una cu natura si relaxeaza-te in liniste.

Wellness

Bucura-te de facilitatile exclusive: piscina, teren de tenis, trasee de ciclism prin vie, sala de sport, ping-pong, biliard, tururi ghidate...