Despre Domeniile Panciu - Winery & Resort

Despre Domeniile Panciu

Concept

Rupt de realitatea cotidiană si de stresul urban, la 27 de km de orașul Focșani, in mijlocul podgoriei de pe Dealul Sârbilor. Domeniile Panciu Winery & Resort este destinația ideală pentru un sejur de relaxare, incursiuni in lumea vinului, sesiuni de team-building, degustări ori petreceri corporate. Aici vei descoperi ținuturile magice ale Vrancei, camere de hotel, o priveliste fara egal, teren de tenis, trasee cu bicicletele prin vie. Vei face cunostintă cu turismul viniviticol si vei degusta cel mai bun vin al regiunii si unele dintre cele mai bune vinuri din țara, premiate internațional.

Spațiu deschis

Neomodernismul predomina in toate detaliile Resort-ului. Fiind un spatiu deschis si intins pe mai multe hectare, arhitectii nostri au cautat o abordare unitara inclusiv atunci cand au proiectat resort-ul.

Clădirile Panciu

Cladirile au un regim de inaltime joasa, astfel incat sa se imbine perfect cu peisajul, culorile si finisajele fiind alese cu atentie pentru a transmite confort si eleganta.

Imprejurimi

Curtea interioara cu piscina iluminata, cat si imprejurimile resort-ului au fost gandite astfel incat sa fie in armonie cu viile care ne inconjoara.

Domeniile Panciu

Design

Vei regăsi separeuri exterioare descoperite, unde te poti bucura de vinurile pe care le vei (re)descoperi la noi, alături de preparate delicioase, gândite cu atenție pentru a acompania vinurile Panciu.

Domeniile Panciu

Istorie

Din 2009, Domeniile Panciu sunt inima si sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 hectare de vița de vie situate in această zonă a Vrancei.

Am pornit la drum cu o misiune care de-a lungul anilor a stat la baza activitatilor si deciziilor luate, si anume sa facem un produs natural, de calitate si 100% romanesc prin valorificarea continua a potențialului podgoriei Panciu.

Domeniile Panciu

Winery & Resort

Astfel, munca grea si dedicată a echipei s-a fructificat în acești ani prin prezența pe piață a unui portofoliu ce cuprinde vinuri liniștite albe, roze și roșii, frizzante și spumante, toate încadrate în 3 game: Domeniile Panciu (Podgorie Domnească), Panciu Riserva și Casa Panciu.

Din 2019 am deschis Panciu Resort, un proiect de suflet ce aduce laolaltă tot ce e mai frumos in viata: liniștea, natura, vinul și voia bună.

Domeniile Panciu Winery & Resort – O destinație regală cu peisaje pitorești, liniște și siguranță, ingrediente care creează o armonie perfectă pentru a degusta un vin bun, creat din pasiune si cu autenticitate in Ținutul Vrancei.

Wine & Dine

Restaurantul nostru à la carte urmareste indeaproape conceptul “Farm to Table”, avand in spate o echipa de oameni cu experienta in domeniul ospitalitatii.

Natura

Zeci de hecatare de vie si livada te inconjoare oriunde ai intoarce privirea. Fii una cu natura si relaxeaza-te in liniste.

Wellness

Bucura-te de facilitatile exclusive: piscina, teren de tenis, trasee de ciclism prin vie, sala de sport, ping-pong, biliard, tururi ghidate...

Te așteptăm să ne descoperi

Ce mai aștepți?

Lasă-te purtat in lumea vinului si vei trăi o experiența unică, de neuitat! Descoperă vinurile de la Domeniile Panciu si bucură-te de viată in mijlocul naturii!