Restaurant

Lasa-te purtat in lumea vinului si vei trai o experienta unica, de neuitat!

Domeniile Panciu Winery & Resort - O destinatie regala cu peisaje pitoresti, liniste si siguranta, ingrediente care creeaza o armonie perfecta pentru a degusta un vin bun, creat din pasiune si cu autenticitate in Tinutul Vrancei.

Concept

Rupt de realitatea cotidiana si de stresul urban, la 27 de km de orasul Focsani, in mijlocul podgoriei de pe Dealul Sarbilor, Domeniile Panciu Winery & Resort este destinatia ideala pentru un sejur de relaxare, incursiuni in lumea vinului, sesiuni de team-building, degustari ori petreceri corporate. Aici vei descoperi tinuturile magice ale Vrancei alaturi de vinurile Domeniile Panciu.

Calitate

Pe langa produsele naturale de la producatori din zona Moldovei, multe din ingredientele ajutatoare sunt pregatite direct in bucataria restaurantului nostru, precum diverse uleiuri, oteturi, carne maturata de noi si legume din propriul solar.

Experiente culinare

Meniu

Asocierile culinare stau la baza meniului. Preparatele noastre principale sunt gandite cu atentie astfel incat sa scoata in evidenta vinurile din portofoliul nostru.

Fermieri & distribuitori

Ingredientele folosite in restaurantul nostru sunt cu grija alese din fermele producatorilor romani, toate acestea pentru ca produsele folosite sa completeze perfect gustul romanesc al mancarurilor si sa se impleteasca foarte bine cu aromele vinurilor Panciu.

Vinuri & Degustari

Despre vinuri am putea vorbi la nesfarsit, dar experienta vizitei in vie si in crama, urmata de degustarea propriu-zisa va ramane intiparita in gandul oricarui vizitator care alege sa ne treaca pragul.

Vinurile Panciu

Am pornit la drum cu o misiune care de-a lungul anilor a stat la baza activitatilor si deciziilor luate, si anume sa facem un produs natural, de calitate si 100% romanesc prin valorificarea continua a potentialului podgoriei Panciu. Astfel, munca grea si dedicata a echipei s-a fructificat in acesti ani prin prezenta pe piata a unui portofoliu ce cuprinde vinuri linistite albe, roze si rosii, frizzante si spumante, toate incadrate in 3 game: Domeniile Panciu (Podgorie Domneasca), Panciu Riserva si Casa Panciu.