Descoperă
Domeniile Panciu Winery & Resort
Lasa-te purtat in lumea vinului si vei trai o experienta unica, de neuitat!

Domeniile Panciu Winery & Resort – O destinatie regala cu peisaje pitoresti, liniste si siguranta, ingrediente care creeaza o armonie perfecta pentru a degusta un vin bun, creat din pasiune si cu autenticitate in Tinutul Vrancei.
Domeniile Panciu - Restaurant

Domeniile Panciu | Winery & Resort

Concept

Pe lânga produsele naturale de la producători din zona Moldovei (conceptul „Farm to table”), multe din ingredientele ajutătoare sunt pregătite direct în bucătăria restaurantului, precum diverse uleiuri, oțeturi, carne maturată și legume din propriul solar.

Asocierile culinare stau la baza meniului. Preparatele principale sunt gândite cu atenție, astfel încât mâncarea și vinul se scot reciproc in evidență.

Descoperă

Experiențele culinare din resort

Calitate

À la carte

Restaurantul nostru À la carte urmărește îndeaproape conceptul “Farm to Table”, având in spate o echipă de oameni cu experientă in domeniul ospitalitații.

Farm to Table

produse naturale alese cu grijă

Folosim produsele naturale alese cu grijă din fermele producătorilor români, din zona Moldovei, ce completează perfect gustul vinurilor noastre.

Experiențe

deosebite

Multe din ingredientele ajutătoare sunt pregatite direct in bucătăria restaurantului nostru, precum diverse uleiuri, oțeturi, carne maturată de noi si legume din propriul solar.

Winery & Resort

Meniul

Asocierile culinare stau la baza meniului. Preparatele noastre principale sunt gândite cu atenție astfel încât mâncarea si vinul se scot reciproc in evidența.

Micul dejun – Bufet Suedez

Despre

Fermieri & distribuitori

Ingredientele folosite in restaurantul nostru sunt cu grijă alese din fermele producătorilor români, toate acestea pentru ca produsele folosite să completeze perfect gustul românesc al mâncărurilor si să se împletească foarte bine cu aromele vinurilor Panciu.

despre

Vinuri & Degustări

Despre vinuri am putea vorbi la nesfârsit, dar experiența vizitei in vie si in cramă, urmată de degustarea propriu-zisă va ramâne întiparita in gândul oricarui vizitator care alege sa ne treacă pragul.

*Având in vedere că degustările sunt făcute de oenologul cramei, acestea se pot face doar cu o anumită planificare (cu câteva zile înainte) si se vor ține după următorul program:
- de marți până vineri de la ora 16:30
- sâmbată de la ora 13:00
Pentru ocazii speciale, degustările trebuie programate în avans, împreună cu oenologul nostru.

Despre

Vinurile Panciu

Am pornit la drum cu o misiune care de-a lungul anilor a stat la baza activitaților si deciziilor luate, si anume să facem un produs natural, de calitate si 100% românesc prin valorificarea continuă a potențialului podgoriei Panciu. Astfel, munca grea si dedicată a echipei s-a fructificat in acesti ani prin prezența pe piata a unui portofoliu ce cuprinde vinuri linistite albe, roze si rosii, frizzante si spumante, toate incadrate in 3 game: Domeniile Panciu (Podgorie Domneasca), Panciu Riserva si Casa Panciu.